Muhabbet Platformu GAP Bölgesi buluşmaları

Bu hafta sonu Gaziantep Köprü Eğitim ve Kültür Deneğinin ev sahipliğinde Muhabbet Platformu temsilcileri bir araya geldiler. GAP Bölgesi olarak bölgemizin değişik illerinde sıra ile yılda iki kez düzenlenen toplantıya Şanlıurfa, Malatya/Doğanşehir ve Gaziantep’ten katılan muhabbet fedaileri bir araya gelerek önümüzdeki altı aylık faaliyetlerini planlama fırsatı buldular.

Toplantı yeni dönemde yapılacak faaliyetler ile ilgili bilgilendirme yapıldı, alınan tavsiye kararları kapsamında; yeni kurulan Muhabbet Medya internet sitesinin takip ve tavsiye edilmesi, yazı gönderilmesi hususunda gayret gösterilmesi, yaz tatilinde öğrenci kardeşlerimizin uygun görülen yerlerde okuma programlarına katılımlarının sağlanması, bölgemizde mevsim şartlarının elverdiği yerlerde kardeşlik ve kaynaşmaya vesile olması açısından her yıl bahar mevsiminde bölge pikniklerinin gerçekleştirilmesi hususları dile getirildi.

Gaziantep Köprü-Der üyeleri misafirperverliği ile bizlere canı gönülden karşıladılar, sabah kahvaltısı, öğle ve yemeği, çay ve tatlıları ile katılımcılara bol bol ikramda bulundular. Böylelikle katılımcılar birbiri ile yakından tanışma ve görüşme fırsatı bulmuş oldu.

Toplantının düzenlenmesi aşamasında ve yürütülmesinde gayretlerinden dolayı öncelikle Köprü-Der Başkanı Abdulkadir Menek ağabeye, programdan evvel hazırlık yapan gün boyunca misafirlere izzet ve ikramda bulunan ev sahiplerinden Abdullah, Veysi, Müslüm, Mustafa, İbrahim, Osman, Alaattin, Abdulkadir, İmran ve Bedri kardeşlerimize şükranlarımızı iletiyoruz. Bunun yanında Şanlıurfa ve Malatya Doğanşehir’den katılan isimsiz kahramanlara ve hassaten İrfan Sarı ağabeye teşekkür ederiz.

İnşallah bir sonraki düzenlenecek bölge buluşmalarında tekrar bir araya gelmek ümidiyle sizleri canı gönülden selam ve muhabbetle kucaklar Allah’a emanet eylerim.



Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.