Popstar’ın ünlü yarışmacısı tesettüre girdi

Popstar’ın ünlü yarışmacısı tesettüre girdi

Bir dönemin çok izlenen yarışmalarından biri olan Popstar yarışmasında ünlenen yarışmacılarından biri olan Özlem Güneş'in katıldığı youtube programında anlattığı tesettüre girme hikayesi gündem oldu.

Muhabbet Medya - Haber Merkezi

Bir dönemin çok izlenen yarışmalarından biri olan Popstar yarışmasında ünlenen yarışmacılarından biri olan Özlem Güneş tesettüre girdi. Yarışmacı olduğu dönemde gayet başarılı olduğu halde dekolte giymediği için yarışma jürisinden sık sık eleştiri alan Güneş, bu yüzden kendi isteğiyle yarışmadan ayrılmıştı.

Popstar Alaturka'yla hayatının yönü değişen Özlem Güneş tesettüre girdi. Bekir Develi'nin YouTube'ta yayınladığı Peynir Gemisi isimli programına konuk olan Özlem, Popstar Alaturka’da yaşadıklarını ve sonrasında tesettüre girme hikâyesini anlattı.

SAHNEYİ BIRAKTI, İLAHİYAT OKUDU

Yapımcısının odasına girip ‘Beni bugün eleyeceksiniz’ diyerek yarışmadan kendi isteğiyle elendikten sonra sahnelere devam eden Özlem, şahit olduğu bir olayla mide bulandırıcı bir hayatın içinde bulunduğunun farkına vardığını ve o gün pişmanlıkla ağlayarak sahneleri terk ettiğini anlattı.

Uzunca bir süre kendini toplumdan soyutladığını ve bir süre sonra dini araştırmalara başladığını belirten Özlem, eşiyle birlikte diğer dinleri de araştırdıklarını en son Kur’an-ı Kerim okuyarak aradığını bulduğunu belirtti. Kur’an-ı Kerim okumalarına tefsir, kelam ve fıkha dair kitaplarla devam ettiğini; davet edildiği zikir meclislerine de katıldığını ve ayrıca bir cemaatte de medrese eğitimine devam ettiğini ve sonrasında üniversitede İlahiyat eğitimini tamamladığını belirtti.

Bir kitap da yayınlayan Özlem, Mekselina İslam adıyla sosyal medyada yayınlar yapıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.