Bakan Soylu’dan Kur’an-ı Kerim’e saygısızlık yapanlar hakkında açıklama

Bakan Soylu’dan Kur’an-ı Kerim’e saygısızlık yapanlar hakkında açıklama

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İzmir’in Çiğli ilçesinde Kuran-ı Kerime saygısızlık yapan iki kişinin gözaltına alındığını açıkladı

Muhabbet Medya - Haber Merkezi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İzmir’in Çiğli ilçesinde Kuran-ı Kerim’e saygısızlık yapan ve bunu sosyal medya hesaplarında paylaşan iki kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İzmir'de Kur'an-ı Kerim'e saygısızlık yapan iki edepsizin kimlikleri emniyet teşkilatımızca tespit edildi ve savcılık talimatı ile gözaltına alındılar." ifadesine yer verdi.

Sözü edilen iki şahıs alkol kullanırken dini değerlerle alay etmiş, içlerinden birinin Kur'an-ı Kerim'i yırtıp ateşe verdiği görüntüler sosyal medyada infiale neden olmuştu. İslam'a ve Müslümanlara küfür ve hakaret yağdıran şahıslar gelen tepkiler üzerine videoyu sosyal medya hesaplarından kaldırmıştı.

kurana-saygisizlik-izmir-cigli.jpg

İzmir Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan şüphelilerden B.C.Ç. (22) ve M.A.D'nin (24) işçi oldukları belirtilirken, şüphelilerin söz konusu görüntüleri yaklaşık 1 ay önce bir evde çektikleri öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.